Vastuullista autoilua - Tietoa arvoistamme


Autokeskus on merkittävä toimija autoalalla, mutta se ei meille riitä. Tavoitteemme on olla alan johtava toimija, jolla on tyytyväisimmät asiakkaat, sidosryhmät ja työntekijät.

Vastuullisuus on tapamme toimia ja oleellinen osa liiketoimintaamme. Vastuullisuus näkyy arvoissamme ja siten kaikessa tekemisessämme ja päätöksissämme.

Toimintamme ytimessä ovat taloudellinen vastuu, ympäristövastuu sekä sosiaalinen vastuu. Jokaisen alueen kehitystä seuraamme ja edistämme aktiivisesti ja järjestelmällisesti. Meille on selvää, että vain sitä kautta ylläpidämme toimintamme laatua ja kehitämme sitä edelleen.

Vastuullisuudestamme ja toimintamme laadusta tunnustuksena kaikissa autotaloissamme on ISO 9001:2015- ja 14001:2015 -standardien sertifikaatit. Toimintaohjelma sisältää sekä ISO 9001 -laatuohjelman että ISO 14001 -ympäristöohjelman. Niiden kautta olemme sitoutuneet jatkuvasti parantamaan työn ja palvelun laatua, toimimaan hyvien kauppa- ja korjaamotapojen mukaisesti ja vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia. Ympäristövastuustamme voit lukea tarkemmin tästä.

 

Arvot ohjaavat toimintaamme

Perusarvomme ovat:

  • Tyytyväinen asiakas – Asiakas ei ole meistä riippuvainen, vaan me olemme riippuvaisia hänestä. Hän maksaa palkkamme, eikä meillä olisi töitä ilman häntä. Asiakkaan tyytyväisyyden saavutamme hyvällä asiakaspalvelulla, hyvillä tuotteilla ja palveluilla, kilpailukykyisellä hinnoittelulla ja kehittämällä tuotteita ja palveluita, jotka asiakkaan mielestä ovat parempia kuin kilpailijoilla.
  • Toiminnan laatu  Toiminnan korkea laatu perustuu ammattitaitoon ja asenteeseen. Ammattitaito on osaamista, joka ilmenee toiminnan tasokkuutena ja tehokkuutena. Myönteinen asenne asiakkaisiin, työhön ja työtovereihin on edellytys korkealle laadulle. Myönteinen asenne asuu meissä jokaisessa itsessämme. Esimiehet ovat avainasemassa, kun luomme edellytykset myönteiselle asenteelle ja sen kasvulle.
  • Toistemme arvostaminen  Jokainen työntekijämme on yrityksemme tärkein ihminen. Yhteistyö on meidän tapamme tehdä työtä. Arvostaminen ilmenee avoimen vuorovaikutuksen tukemisena ja edistämisenä, erilaisuuden hyväksymisenä ja hyödyntämisenä sekä välittämisenä toinen toisistamme.
  • Kannattavuus  Liiketoimintaa harjoitamme ansaitsemistarkoituksessa. Menestyminen tuloksenteossa merkitsee tuottoa osakkeenomistajien sijoitukselle, yritykselle riippumattomuutta ja riskinottokykyä sekä henkilöstölle turvallisuutta

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE