Joko olet tutustunut useita palkintoja keränneeseen Kia Niroon?


Uusi Kia Niro on kerännyt lukuisia autoalan palkintoja, kuten Vuoden Auto Suomessa 2023, Kultainen ohjauspyörä Saksassa ja Naisten Vuoden Auto 2023 -kilpailussa parhaan kaupunkiauton palkinto. Joko sinä olet tutustunut uuteen Kia Niroon?

KIA NIRO ON VUODEN AUTO SUOMESSA 2023

niro_vas23_web

Vuoden Auto Suomessa 2023 -kilpailu oli historiassaan tasaväkisin kilpailu. Kilpailussa oli mukana 30 uutuusmallia ja finaaliin äänestettiin näistä kuusi automallia. Kia Niro keräsi kilpailussa yhteensä 154 pistettä, toiseksi tullut Mercedes-Benz EQE 147 pistettä ja kolmannen sijan saavuttanut Renault Megane E-Tech 146 pistettä. Finaalin kolme muuta kilpailijaa olivat Volkswagen ID. Buzz (139 pistettä), Škoda Fabia (118 pistettä) ja  Opel Astra (106 pistettä). 

Vuoden Auto Suomessa -valinta tehtiin joulukuussa 2022 yhdeksännen kerran ja tänä vuonna kilpailu juhliikin 10 -vuotispäiväänsä. Kilpailun tuomariston muodostavat päätyökseen autoista ja liikenteestä kirjoittavien toimittajia edustavan yhdistyksen Auto- ja liikennetoimittajat AuLi ry:n 102 jäsentä, joista 54 osallistui äänestykseen molemmilla kierroksilla. 

Tärkein yksittäinen kriteeri Vuoden Auto Suomessa -kilpailussa on auton tarjoama vastine rahalle, jonka jokainen tuomari määrittelee oman näkemyksensä mukaan, mutta tuomaristo arvioi myös auton teknistä edistyksellisyyttä, turvallisuutta sekä ajettavuutta.

Tiloiltaan kasvanut toisen sukupolven Niro jatkaa edeltäjän aloittamalla vahvasti sähköistetyllä tiellä ja voimalinjavalikoimasta löytyy vain sähköistettyjä vaihtoehtoja – Niro on tarjolla täyshybridinä, ladattavana hybridinä ja täyssähköisenä. Kia Niro on suunniteltu vastaamaan ympäristötietoisten käyttäjien tarpeisiin ja se erottuu tarkoituksenmukaisella ja katseita kääntävällä muotoilullaan. Kia Niron moderni teknologia, liitettävyys ja turvallisuus ovat huippuluokkaa.

Lehdistötiedotteen löydät täältä.

VOITTAJA OMASSA LUOKASSAAN KULTAINEN OHJAUSPYÖRÄ -KILPAILUSSA SAKSASSA

digital-1920x1080-niro-ev-goldenes-lenkrad

Yksi merkittävimmistä Saksassa vuosittain jaettavista autoalan palkinnoista on Kultainen ohjauspyörä. Kompaktien SUV-mallien luokassa Kultainen ohjauspyörä 2022 -palkinnon voitti kesällä 2022 markkinoille tullut täyssähköinen Kia Niro EV. Kultainen ohjauspyörä -palkinnon jakavat arvostetut saksalaiset julkaisut Auto Bild ja Bild am Sonntag. Kilpailussa oli vuoden 2022 lopulla mukana yhteensä 47 uutuusmallia, joista julkaisujen lukijat äänestivät kolme finalistia yhteensä seitsemässä eri kategoriassa.

Kian kaksoisvoiton luokassaan varmisti hienosti toiselle sijalle äänestetty Sportage Plug-in Hybrid.

Lehdistötiedotteen löydät täältä.

PARAS KAUPUNKIAUTO NAISTEN VUODEN AUTO MAAILMASSA 2023 -ÄÄNESTYKSESSÄ 

best-urban-car_kia-niro_wwcoty_2023

Viimeisin voitto Kia Niron menestyksessä on helmikuun 2023 voitto Naisten Vuoden Auto Maailmassa 2023 kaupunkiautojen kategoriassa.

WWCOTY (Women’s World Car of the Year) eli Naisten Vuoden Auto Maailmassa -tuomaristo on jakanut tunnustuksia vuodesta 2009 lähtien. Tuomaristo koostuu 63 autoalan ammattilaisesta kaikkiaan 45 eri maasta viideltä eri mantereelta.

Kilpailun arvosteluperusteisiin kuuluvat muun muassa turvallisuus, ajettavuus, mukavuus, teknologia, muotoilu, taloudellisuus, ympäristöystävällisyys sekä luonnollisesti rahalle saatava vastine. Kia Niroa kuvailtiin tilavana, käytännöllisenä ja turvallisena autona, minkä lisäksi tuomaristo koki auton olevan helppo ajettava. Kiitosta auto sai myös monipuolisesta ja taloudellisesta voimalinjavalikoimasta, johon kuuluvat täyshybridi, lataushybridi ja täyssähköversio.

Kategoriavoitollaan Kia Niro on mukana myös Naisten Vuoden Auto Maailmassa 2023 -kilpailussa, jonka voittaja julkaistaan kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta.

Lehdistötiedotteen löydät täältä.


JOKO SINÄ OLET TESTANNUT KIA NIRON?

Kia -myyntimme varaa sinulle mielellään henkilökohtaisen koeajoajan, klikkaa sivuillemme ja kysy lisää!

Malliston hinnat alkaen 32 521 euroa (sisältäen toimituskulun 600 euroa), verotusarvot alkaen 605 euroa/kk vapaa autoetu ja 410 euroa / kk käyttöetu.

 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE