Fordin uutuudet esittelyssä Kuljetus 2023 -messuilla


Monen vuoden tauon jälkeen järjestettävä Kuljetus 2023 -tapahtuma Jyväskylässä on tällä kertaa Fordin hyötyajoneuvoille erityisen merkittävä, sillä esittelyssä on peräti kolme uutuusmallia.

Transit CustomFordin pakettiautovalikoiman suosituin malli Transit Custom on uudistunut täysin. Samalla mallisto laajenee huomattavasti, kun siihen on lisätty nelivetoversio sekä hybridi- ja täyssähkömallit. Transit Custom tulee myyntiin kahdessa aallossa, ensimmäisen osion hinnat on saatu talvella ja autoja on päästy jo tilaamaan merkittävät määrät. Kakkosaallossa tilattavaksi tulevat täyssähkö- ja hybridimallit, nekin jo tulevan kesän aikana.
 
Pickup-luokan markkinajohtaja Ford Rangerista on markkinoille tulossa täysin uusi mallisto. Jo aiemmin myyntiin tulleen huippuversio Raptorin lisäksi mallisto laajenee todella monipuoliseksi. Kuljetusmessuilla on näytillä kaksi erilaista versiota. Koko malliston hinnat on julkaistu toukokuun alussa.
 
Fordin pienimmän hyötyajoneuvomallin, Transit Courierin totaalisesti uudistunut malli saadaan myös Suomeen messuosastolle nähtäville. Tämän mallin hinnastot julkaistaan ja tilaaminen alkaa jo tulevan kesän aikana.
 
Kuljetusmessut on mainio tilaisuus päästä tutustumaan uutuuksiin jo paljon ennen kuin esittely- ja showroom-autot saapuvat Ford-liikkeisiimme. Lisäksi Fordin osastolla on esittelyssä mielenkiintoisia rakennettuja erikoisautoja. Autokeskus on vahvasti mukana Ford-osastolla, kun esittelyssä on useita Autokeskuksen rakennuttamia erikoisautoja. Näitä ovat mm. täyssähköinen esteetön taksi rakennettuna E-Transit-mallista, esteetön taksi Tourneo Connect -mallista sekä lämpötilasäädeltyihin kuljetuksiin rakennettu täyssähköinen E-Transit. Hyötyajoneuvojen sähköistyminen on voimakkaassa kasvussa ja teema onkin vahvasti esillä niin Fordin kuin muidenkin merkkien osastoilla.
 
Kaiken kaikkiaan Kuljetus 2023 -messuilla on paljon nähtävää, näytteilleasettajia on yli 200 kpl. Mukana on niin kevyttä kuin raskastakin kuljetuskalustoa. Messut ovat avoinna yleisölle torstaista lauantaihin 25.-27.5. ja sisäänpääsy on maksuton, edellyttäen ainoastaan messuvieraaksi rekisteröitymisen. Lisätietoja ja rekisteröityminen täältä

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE