Vauriokorjaamon työnjohtaja Autokeskus Konalaan Helsinkiin


Etsimme Autokeskus Konalaan kolarikorjaamon työnjohtajaa monipuolisiin asiakaspalvelutehtäviin. Varmistat kolarikorjaamon asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta valmiin työn luovutukseen.

Toimenkuvaasi kuuluu korjauskustannuslaskelmien tekeminen Cabas-laskentajärjestelmällä, töiden suunnittelu aikataulujen mukaisesti sekä työn laadun seuranta.

Edellytämme sinulta alan peruskoulutusta ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta työnjohto- ja asiakaspalvelutehtävistä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana korjaamopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Kolarikorjaamoidemme esittelyn löydät osoitteesta https://autokeskus.fi/kolarikorjaamo/

Tule työpaikkaan, jossa viihdytään! Meillä on ison työnantajan päivitetyt ja ajan tasaiset työympäristöt, välineet, järjestelmät ja prosessit, mutta perheyrityksen matala hierarkia.

Keskimääräinen työuran pituus Autokeskuksessa on yli 10 vuotta – meillä viihdytään pitkään. Henkilöstökyselyissä erityisesti esihenkilöt ja työyhteisö saavat kiittäviä arvioita. Toistemme arvostaminen on kirjoitettu myös arvoihimme, samoin kuin työn laatu. Laadun tae on muun muassa työntekijöiden säännöllinen koulutus. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi, ja jos olet kiinnostunut tekniikasta, pysyt jatkossakin mukana kehityksen kärjessä. Laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys kertovat siitä, että meillä ei tyydytä noudattamaan asetuksia rimaa hipoen, vaan kehitämme toimintaamme tavoitteellisesti.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu lounas-, liikunta- ja fillarietu muun muassa tavallista kattavampi työterveyshuolto. Me pidämme huolta henkilöstöstämme, jotta se pitää hyvää huolta asiakkaistamme.

Meillä on tilaa huipputekijöille! Lisätietoja tehtävästä antaa vauriokorjaamovastaava Antti Korpilahti, antti.korpilahti@autokeskus.fi. Hae paikkaa pian, etenemme prosessissa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE