Vaihtoautomyyjiä Espoon toimipisteeseen


Yhdistyykö sinussa palo asiakaspalveluun sekä kiinnostus autoihin? Haluatko työskennellä osana menestyvää ja myynnistä aidosti innostunutta tiimiä? Hyvä, sillä tiimissämme on tilaa huipputekijälle, joka voit olla sinä!

Avaamme heinäkuussa Autokeskuksen ensimmäisen, vain vaihtoautoihin keskittyvän myymälän Espoon Olariin, ja etsimme vaihtoautomyyjiä vakituiseen työsuhteeseen myymään laajaa vaihtoautovalikoimaamme.

Meillä tärkeintä on laadukas asiakaskokemus, ja arvostamme erityisesti kykyä kuunnella asiakkaan tarpeita. Autokeskuksen automyyjänä tehtävänäsi on palvella asiakkaita innokkaalla asenteella, ja samalla tehdä tuloksellista autokauppaa. Myyntityötä ja hyvää asiakaskokemusta tehdään monikanavaisesti puhelimessa, myymälässä, chatissa ja sähköpostin välityksellä.

Olet kunnianhimoinen myynnin tekijä ja rohkea verkostoituja. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat myös arvostamiamme ominaisuuksiasi. Voit olla alan ammattilainen tai nouseva kyky, kunhan sinulla on aito palo tehdä myyntiä ja palvella asiakkaita. Kokemus myynnin tehtävistä on ehdottomasti etu!

Autokeskuksella saat mielenkiintoisen työn lisäksi nykyaikaiset työvälineet sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Tukenasi ja työkavereinasi on joukko alan ammattilaisia. Meillä saat myös monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun.

Kiinnostuitko? Lisätietoja työpaikasta voit kysyä myymäläesimies Tuukka Virtaselta, tuukka.virtanen@autokeskus.fi tai 044 534 5732.  Toivomme, että pystyt aloittamaan työssä kesäkuussa, niin pääset tutustumaan sekä Autokeskus Airportin että Autokeskus Konalan toimintaan jo ennen uuden toimipisteen avaamista.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE