Vaihtoautomyyjä Autokeskus Airportiin Vantaalle


Meillä on tilaa huipputekijälle, jolla on paloa asiakaspalveluun ja kiinnostusta autoihin!

Autokeskus Airportissa myymme ŠKODA- ja Nissan -merkkien uusia autoja, jonka lisäksi meillä on laaja vaihtoautovalikoima. Vahvistamme myyntiämme ja haemme automyyjää vaihtoauto-osastolle.

Yhdistyykö sinussa palo asiakaspalveluun sekä kiinnostus autoihin? Haluatko työskennellä osana menestyvää ja myynnistä aidosti innostunutta tiimiä? Hyvä, sillä tiimissämme on tilaa huipputekijälle, joka voit olla sinä! Sinulla on taitoa kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota niihin osuvia ratkaisuja. Olet kunnianhimoinen myynnin tekijä ja rohkea verkostoituja. Voit olla alan ammattilainen tai nouseva kyky, kunhan sinulla on aito palo tehdä myyntiä ja palvella asiakkaita. Aiempi automyynnin kokemus ja/tai kokemus edustamistamme automerkeistä on plussaa.  

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Tukenasi ja työkavereinasi on joukko alan ammattilaisia. Autokeskuksessa saat monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. 

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja työpaikasta voit kysyä myynnin johtajaltamme Karri Kotkavuorelta arkisin klo 9–18 numerosta 040 176 1388 tai sähköpostilla karri.kotkavuori(a)autokeskus.fi.  Hae paikkaa pikimmiten, täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä. Työn itsenäisen ja vastuullisen luonteen vuoksi tarkastamme valitulta henkilöltä luottotiedot.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE