Tulevaisuuden myyntitykkejä toimipisteisiimme


Autokeskuksella kauppa käy, ja nyt panostamme käytettyjen autojen liiketoimintaamme! Palkkaamme yhteensä 10 uutta myynnin lupausta toimipisteisiimme Helsinkiin, Vantaalle, Raisioon, Tampereelle, Hämeenlinnaan ja Hyvinkäälle.

Kiinnostaako autot, asiakaspalvelu ja myyntityö? Toimitko näppärästi erilaisissa digitaalisissa järjestelmissä? Tartutko puhelimeen tarpeen vaatiessa? Onko asiakkaiden kohtaaminen ja verkostojen rakentaminen asioita, joita voisit kuvitella tekeväsi työssäsi? Jos vastasit näihin kysymyksiin myöntävästi, voit olla Autokeskuksen uusi huipputekijä! 

Meillä käytettyjen autojen myyjät palvelevat aarteitamme, eli asiakkaittamme, silkkihansikkain. Myytäväksi saat laajan käytettyjen autojen valikoimamme, palvelutuotteet ja rahoitusratkaisut. Asiakkaita kohtaat monikanavaisesti myymälässä, verkossa, puhelimessa ja chatissa, ja pyrimme aina erinomaiseen asiakaskokemukseen.

Tule työpaikkaan, jossa viihdytään! Meillä on ison työnantajan päivitetyt ja ajan tasaiset työympäristöt, välineet, järjestelmät ja prosessit, mutta suomalaisen perheyrityksen matala hierarkia. 

Autokeskuksella viihdytään pitkään. Henkilöstökyselyissä erityisesti esihenkilöt ja työyhteisö saavat kiittäviä arvioita. Toistemme arvostaminen on kirjoitettu myös arvoihimme, samoin kuin työn laatu. Laadun tae on muun muassa työntekijöiden säännöllinen koulutus. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi. Laatu- ja ympäristöjärjestelmät, Avainlippu palvelustamme sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys kertovat siitä, että meillä ei tyydytä noudattamaan asetuksia rimaa hipoen, vaan kehitämme toimintaamme tavoitteellisesti. 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu lounas-, liikunta- ja fillarietu sekä muun muassa tavallista kattavampi työterveyshuolto. Me pidämme huolta henkilöstöstämme, jotta se pitää hyvää huolta asiakkaistamme.

Työsuhteet alkavat toukokuussa kahden päivän kickoffilla Helsingissä. Laita hakemus vetämään ja myy itsesi meille! Etenemme prosessissa heti sopivien ehdokkaiden kanssa, joten varo ettet myöhästy!

 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE