Tiimiesihenkilö rengaspalveluumme Autokeskus Konalaan Helsinkiin


Vastaat rengaspalvelumme kaikesta käytännön toiminnasta. Työskentelet myös asiakaspalvelussa ja toimit lähiesihenkilönä tiimisi rengasasentajille. Edellytämme aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä rengasalalla.

Arvostamme kokemusta esimiestyöstä ja Automasterin käytöstä. Sen lisäksi sinulta löytyy reipasta asennetta, yhteistyötaitoja, kehittymishalua sekä joustavuutta. Työssäsi tarvitset vähintään B-luokan ajokorttia (sekä sujuvaa suomen kielen taitoa) 

Tule työpaikkaan, jossa viihdytään! Meillä on perheyrityksen matala hierarkia ja ison työnantajan päivitetyt ja ajan tasaiset työympäristöt, välineet, järjestelmät ja prosessit. 

Keskimääräinen työuran pituus Autokeskuksessa on yli 10 vuotta – meillä viihdytään pitkään. Henkilöstökyselyissä erityisesti esihenkilöt ja työyhteisö saavat kiittäviä arvioita. Toistemme arvostaminen on kirjoitettu myös arvoihimme, samoin kuin työn laatu. Laadun tae on muun muassa työntekijöiden säännöllinen koulutus. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi, ja jos olet kiinnostunut tekniikasta, pysyt jatkossakin mukana kehityksen kärjessä. Laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys kertovat siitä, että meillä ei tyydytä noudattamaan asetuksia rimaa hipoen, vaan kehitämme toimintaamme tavoitteellisesti. 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu lounas-, liikunta- ja fillarietu muun muassa tavallista kattavampi työterveyshuolto. Me pidämme huolta henkilöstöstämme, jotta se pitää hyvää huolta asiakkaistamme.

Meillä on tilaa huipputekijöille! Lisätietoja tehtävästä antaa teknisen palvelun päällikkö Sami Eloluoto sami.eloluoto@autokeskus.fi. 

Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pian, etenemme haussa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE