Nuoret autotaiteilijat


Lapset mukana töissä -päivä Autokeskuksessa

Autokeskuksen Tampereen, Hämeenlinnan ja Hyvinkään toimipaikat osallistuivat vuoden 2023 Lapset mukaan töihin -päivään. Jo se, että pääsee näkemään, mitä isän tai äidin työpaikalla tapahtuu, on hauskaa. Erityisen jännittävää on, kun työpaikkana on autotalo. Sekä asiakkaiden korjattavina olevia että myymälän riveissä seisovia kulkuneuvoja on syytä varoa ja kohdella kunnioittavasti. Onkohan lasta, jota ei olisi varoitettu aiheuttamasta autoon kolhuja tai naarmuja? Kuinkahan moni on kielloista huolimatta sittenkin vähän sipaissut pölyistä auton pintaa? Ihan vain pieni sydän tai hymynaama...

Autokeskuksessa annettiin lasten tällä kertaa piirrellä auton kylkeen oikein luvan kanssa. Tyrkättiin ihan tätä varten hommatut tussit käteen. Joku jo ehdotti, että lasten taiteilemat autot voitaisiin myydä huutokaupalla, mutta vesiliukoisten tussien jäljet eivät kauaa Suomen vetisissä keleissä pysy. Jos siis innostut ja haluat nuorten autotaiteilijoiden kuvittaman menopelin, joudumme järjestämään uuden taidepajan ja antamaan käyttöön jotkin kestävämmät värit.

Lapset mukaan töihin on osa Lasten vuoro -kampanjaa. Se tuo lasten äänet kuuluviin työpaikoilla ja levittää hyviä käytäntöjä perheystävällisen työelämän puolesta.

81df781e-8d98-4dbd-8b61-340233668c25-2 cd3eea32-1272-44a7-88a3-e17e24a8cb3b

IMG_2251-4  IMG_2252-2 IMG_2254-4

 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE