Nissan-automyyjä Autokeskus Konalaan Helsinkiin


Autokeskus Konalan Nissan-tiimimme Helsingissä etsii uutta automyyjää! Myytäväksi saat uusien autojen valikoimamme, palvelutuotteet ja rahoitusratkaisut.

Yhdistyykö sinussa palo asiakaspalveluun sekä kiinnostus autoihin? Haluatko työskennellä osana menestyvää ja myynnistä innostunutta tiimiä? Hyvä, sillä tiimissämme on tilaa huipputekijälle, joka voit olla sinä! Sinulla on taitoa kuunnella asiakkaan tarpeita ja tarjota niihin osuvia ratkaisuja. Olet kunnianhimoinen myynnin tekijä ja rohkea verkostoituja. Myös verkossa asiakkaiden palveleminen ja puhelimessa puhuminen on sinulle luontevaa. Voit olla alan ammattilainen tai nouseva kyky, kunhan sinulla on aito palo myydä, tehdä tulosta ja palvella asiakkaita. Aiempi automyynnin kokemus ei ole välttämätöntä, mutta kokemus ratkaisumyynnin parissa työskentelystä on eduksi. Työskentely Nissan-merkin parissa on ehdoton plussa!

Tule työpaikkaan, jossa viihdytään! Meillä on ison työnantajan päivitetyt ja ajan tasaiset työympäristöt, välineet, järjestelmät ja prosessit, mutta perheyrityksen matala hierarkia. 

Keskimääräinen työuran pituus Autokeskuksessa on yli 10 vuotta – meillä viihdytään pitkään. Henkilöstökyselyissä erityisesti esihenkilöt ja työyhteisö saavat kiittäviä arvioita. Toistemme arvostaminen on kirjoitettu myös arvoihimme, samoin kuin työn laatu. Laadun tae on muun muassa työntekijöiden säännöllinen koulutus. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi, ja jos olet kiinnostunut tekniikasta, pysyt jatkossakin mukana kehityksen kärjessä. Laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys kertovat siitä, että meillä ei tyydytä noudattamaan asetuksia rimaa hipoen, vaan kehitämme toimintaamme tavoitteellisesti. 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu lounas-, liikunta- ja fillarietu sekä tavallista kattavampi työterveyshuolto. Me pidämme huolta henkilöstöstämme, jotta se pitää hyvää huolta asiakkaistamme.

Autokeskuksen automyyjänä tehtävänäsi on palvella asiakkaita innokkaalla asenteella, ja samalla tehdä tuloksellista kauppaa. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä suomalaisessa perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Työn itsenäisen luonteen ja vastuullisuuden vuoksi tarkastamme luottotiedot valitulta henkilöltä.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja työpaikasta antaa Mika Huhtamaa, johtaja, uudet autot mika.huhtamaa@autokeskus.fi. 
Hae paikkaa pian, etenemme prosessissa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE