Autokeskus Aamulehdessä: Millaista on työskennellä Autokeskuksessa?


Aamulehti kävi tutustumassa Autokeskukseen.

Aamulehti kävi tutustumassa nykyajan autokauppaan ja sen työntekijöihin. Autokeskus Tampere työllistää sata työntekijää, ja 5.1.2022 julkaistussa artikkelissa muutama heistä kertoo työstään. 

Automyynnissä automyyjänä ja Fordin tuotepäällikkönä työskentelevä Pirjo Mäenpää sekä myynnin johtaja Harri Heikkinen kertovat asiakastyöskentelyn ja kaupan solmimisen olevan työn palkitsevimpia asioita. Mäenpää on viihtynyt Fordien parissa jo viidellä vuosikymmenellä. Nykyisin yhteydenotot tulevat usein sähköisiä kanavia myöten, mutta Mäenpää korostaa, että silloinkin ihmiset ovat tekemisissä toistensa kanssa.

Autohuollon puolelta ääneen ovat päässeet työnjohtaja Roope Onttonen ja autokorimekaanikko Jenni Lehtinen. Onttonen ottaa huoltoon tulevat autot vastaan, ja hänen kirjauksiensa perusteella automekaanikko tietää, mitä vikaa autossa on ja mitä sille pitäisi tehdä. Joskus vikaa on vaikea selvittää, mutta niistä tapauksista Onttosen mukaan myös oppii eniten. Lehtisen työssä näkee oman työnsä tulokset konkreettisesti, sillä vauriokorjaamolla korjataan autojen pintapeltejä, vaihdetaan ovia, lokasuojia ja puskureita ja jopa vedetään pahoja tällejä saaneita autoja suoriksi.

 

Artikkeliin pääset tästä linkistä.

*Artikkelin lukeminen vaatii Aamulehden lukuoikeuden.

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE