Peugeot- ja Citroen-huolto siirtyy Raisiossa Autokeskuksesta LänsiAutoon


Jatkossa LänsiAuto Turku huoltaa Peugeotit ja Citroenit

Autokeskuksen Raision ja Turun toimipaikkojen Peugeot- ja Citroën-merkkihuolto henkilökuntineen siirtyy Autokeskukselta LänsiAutolle huhtikuussa.

”Kehitämme palveluita asiakkaiden edun mukaisesti. Kun siirrämme Peugeot- ja Citroën-autojen merkkihuollon LänsiAutolle, näillä merkeillä autoilevat voivat luottaa jatkossakin saavansa hyvää ja ammattitaitoista palvelua. LänsiAuto on vakiintunut toimija, ja meiltä he saavat merkkiin perehtyneet, kokeneet ja koulutetut työntekijät”, autotalonjohtaja Jari Virtanen toteaa. 

”Joskus vähemmän on enemmän,” Virtanen jatkaa. ”Me keskitymme Raision autohuollossa BMW-, Nissan- ja MINI-merkkihuoltoon, ja Turussa meillä on näiden lisäksi myös Škoda-merkkihuolto.” Hän kuitenkin muistuttaa samalla, että täyden palvelun autotalona Autokeskuksessa on kaikkia merkkejä palveleva kolarikorjaamo. ”Toivotamme Peugeot- ja Citroën asiakkaat jatkossakin tervetulleiksi meille kaikissa kolarikorjausasioissa ja kolhujen oikaisuissa, vaikka määräaikaishuolloissa he suuntaavatkin LänsiAutoon.”


Liiketoimintakauppa Autokeskuksen ja LänsiAuton välillä ei koske automyyntiä. Katso Autokeskuksen ajankohtaiset Peugeot- ja Citroën-tarjoukset osoitteista autokeskus.fi/citroen ja autokeskus.fi/peugeot. 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE