Lähes sata BMW:n 1-sarjalaista CAP-Groupin autokoulujen käyttöön


Suomen suurimman autokouluketjun CAP-Groupin Oy:n autokanta päivittyy uusilla BMW 1-sarjalaisilla loppuvuoden aikana. Ensimmäiset autot toimitetaan CAP-Groupille heinäkuun lopussa.


CAP-Group Oy:n autokalustoon hankitaan lähes 100 kappaletta 2019 vuoden loppupuolella esiteltyä täysin uutta BMW 1-sarjalaista. Uudet mustat ”ykköset” tulevat näkymään isoimpien kaupunkien katukuvassa vahvasti, sillä CAP-Autokouluissa ajokortin suorittaa vuosittain noin 35 000 opiskelijaa.

”BMW 1-sarjan valintaan vaikutti paras kokonaisuus. Ajettavuus, turvallisuus ja uudet ympäristöystävälliset sekä tehokkaat moottorit olivat merkittävimmät yksittäisetvalintaan vaikuttavat kriteerit”, sanoo CAP-Groupin toimitusjohtaja Olli Kilpi.

”Päätöksentekomme pohjalla ovat olleet liiketoiminnan tarpeet ja kustannustehokkuus huomioiden muun muassa halu panostaa opettajiemme päivittäisiin työvälineisiin, työterveyttä sekä työtyytyväisyyttä tukevat mallit, CAPin brändi, automerkkien mielikuvat, eri automerkkien tarjoamat sopimukset sekä huoltoleasingin arkea helpottava vaikutus”, sanoo CAP-Autokoulun kalustosta vastaava Tapio Paasimaa.

”NF Fleet Oy tarjosi CAP-Groupille parhaiten palvelevan kokonaisuuden rahoitusratkaisuun ja huoltoleasingsopimukseen”, jatkaa Paasimaa.

CAP-Group Oy solmi alkuvuonna hankintasopimuksen BMW:n ja BMW-jälleenmyyjä Autokeskus Oy:n kanssa. Autohankinnan rahoitti NF Fleet Oy. BMW Suomi Oy, Autokeskus Oy, NF Fleet Oy ja CAP-Group Oy ovat sopineet myös yhteisistä markkinointipanostuksista ja erilaisista tapahtumista.

Erityisesti Euroopassa suosittu BMW:n 1-sarja uudistui täysin viime vuonna. Syyskuussa 2019 markkinoille tullut kolmannen sukupolven malli on ketterä, kompakti ja urheilullisesti muotoiltu auto. Mallissa on BMW:n uusi etuveto, joka kasvattaa auton sisätiloja merkittävästi ja takaa ajamisen nautinnon. Auton ohjattavuuden dynamiikka on vertaansa vailla etuvetoisten autojen joukossa ja nostaa riman uudelle tasolle luokassaan.

 
Lisätietoja:
Oy BMW Suomi Ab, Jaana Palomäki, viestintä, 040 592 2945, jaana.palomaki(at)bmw.fi, www.bmw.fi
CAP-Group Oy, Olli Kilpi, toimitusjohtaja, olli.kilpi(at)cap.fi, www.cap.fi

 


 

BMW Group
BMW Group on yksi maailman menestyneimmistä autojen ja moottoripyörien valmistajista, jonka brändejä ovat BMW, MINI, Rolls-Royce ja BMW Motorrad ja joka tarjoaa myös rahoitus- ja liikkuvuuspalveluita. BMW Groupilla on 30 tuotantolaitosta 14 eri maassa, ja yhtiön myyntiverkosto kattaa yli 140 maata.

BMW Group myi kaikkiaan yli 2 520 000 autoa ja 175 000 moottoripyörää vuonna 2019. BMW Groupin liikevaihto tilivuonna 2018 oli 97,480 miljardia euroa ja voitto ennen veroja 9,815 miljardia euroa. Vuoden 2018 lopussa yhtiöllä oli yhteensä 134 682 työntekijää.

BMW Groupin menestys pohjautuu pitkäjänteiseen ja vastuulliseen toimintaan. Yhtiö onkin ottanut strategiaansa olennaisina osina ekologisesti ja sosiaalisesti kestävät toimintatavat koko arvoketjussaan, kattavan tuotevastuun ja luonnonvarojen säästämisen.  

 
CAP-Group Oy
Pääomasijoittaja Verdanen omistama CAP-Group Oy on Suomen suurin, vahvasti kasvava kuljettajakoulutusyritys, joka luo asiakkailleen merkittävää lisäarvoa kehittämällä edistyksellisiä ja tehokkaita oppimismenetelmiä. CAP piirtää kuljettajakoulutuksen suuntaviivoja ja vaikuttaa aktiivisesti koko alan kehitykseen. Vuonna 2020 CAP-Group Oy:llä on yli 330 työntekijää, sekä useita sopimusyrittäjiä ja -kouluttajia. CAP-Autokoulussa suorittaa ajokortin vuosittain yli 35000 oppilasta. CAP-Groupilla on toimipisteitä lähes sadalla paikkakunnalla. www.cap.fi 

 
Autokeskus Oy
Autokeskus Oy on täyden palvelun autokauppaketju, joka työllistää noin 500 autoalan ammattilaista. Yrityksen omistaa suomalainen perheyritys Aro-Yhtymä Oy, joka on yksi maamme merkittävimmistä autoalan toimijoista. Autokeskus myy vuosittain noin 15 000 uutta ja käytettyä autoa.

 
NF Fleet
NF Fleet on Nordea Rahoituksen ja ALD Automotiven osakkuusyhtiö, joka tuottaa monipuolisia yritys- ja yksityisleasingpalveluita. Tarjoamme asiakkaillemme mitattavaa taloudellista etua innovatiivisilla liikkumisen kokonaisratkaisuilla hankinnan rahoituksesta ja autokannan hallinnoinnista konsultointiin. Toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.  

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE