Kun aamulla on kiva tulla töihin


Tutustu Emmiin, joka toimii uusien autojen varustelijana, ja katso millaista on olla Autokeskuksella töissä. Tulisitko sinä meille työkaveriksi?

Emmi Achren viihtyy Autokeskus Konalassa uusien autojen varustelijana monipuolisen työn ansiosta. "Yksikään päivä ei ole samanlainen, ja on palkitsevaa nähdä oman työnsä jäljen. Työkaverit ovat tosi kivoja, ja on mukavaa tulla aamuisin töihin", Emmi kertoo. Katso oheinen video, jossa Emmi kertoo työstään, ja siitä millaista on olla Autokeskuksessa töissä.

Vuosittaisen henkilöstötutkimuksen mukaan vahvuutemme on henkilöstön kokemus työn merkityksellisyydestä ja mahdollisuudesta hyödyntää kattavasti omaa osaamistaan. Meillä myös autetaan toisiamme aktiivisesti. Edistämme kaikille avointa ja erilaisuutta arvostavaa työkulttuuria.

Kehittyvää osaamista

Tuemme henkilöstömme osaamista tarjoamalla mahdollisuuksia muun muassa erilaisiin merkkikohtaisiin koulutuksiin sekä pätevyystason nostamiseen. Panostamme myös esimiestyön kehittämiseen. 

Kehitämme systemaattisesti työmenetelmiä, prosesseja sekä työyhteisöä, ja kannustamme henkilöstöä osallistumaan toiminnan kehittämiseen. Käytössämme ovat alan huippua edustavat laitteet ja tekniikka.

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE