Kuljetusliike A2B:lle uutta ympäristöystävällistä kalustoa


Autokeskus toimittaa Ford E-Transit-täyssähköpakettiautoja ilmastoystävälliseen ja lähipäästöttömään kuljetukseen erikoistuneelle A to B Finland Oy:lle.

Autokeskus toimittaa uusia Ford E-Transit-täyssähköpakettiautoja ilmastoystävälliseen ja lähipäästöttömään kuljetukseen erikoistuneelle kuljetusliike A to B Finland Oy:lle. Yritykselle luovutettiin tämän uutuusmallin autoja ensimmäisten asiakkaiden joukossa Suomessa, ja niitä on tarkoitus käyttää lämpötilakontrolloiduissa kuljetuksissa pääkaupunkiseudulla. Yrityksen sähköautot ladataan vihreällä tuulisähköllä.

Ympäristöystävällisyys ohjaa kalustohankintoja

Kuljetusliike A2B on Suomessa ekologisen kuljettamisen pioneeri, joka tarjoaa aidosti ilmastoystävällisiä ja lähipäästöttömiä kuljetusratkaisuja yrityksille. Kuljetusyrityksen kalustoon kuuluu yhteensä 55 kuorma- ja pakettiautoa, jotka kaikki liikkuvat vaihtoehtoisilla polttoaineilla. Autojen lisäksi kalustossa on myös sähköisiä polkupyöriä lähikuljetuksiin.

”Päätoimialamme on pääkaupunkiseutu ympäryskuntineen. Alue on kovaa vauhtia laajenemassa ja nyt ajamme jo päivittäin jakeluita Tampereelle, Turkuun ja Lahteen sekä näiltä alueilta takaisin pääkaupunkiseudulle”, kertoo yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Tero Kakko. ”Automme on varusteltu lämpötilakontrolloituihin kuljetuksiin ja tarjoamme asiakkaillemme lämmin-, viileä- ja pakastekuljetuksia. Olemmekin erikoistuneet esimerkiksi elintarvikkeiden ja lääkkeiden kuljetuksiin.”

Ford_A2B_Autokeskus_06

Kuvassa kättelevät Autokeskuksen myyntijohtaja Mauri Särkinen (vas.) ja A to B Finland Oy:n toimitusjohtaja Tero Kakko.

Autovalmistajat vastaavat päästöhaasteeseen

Ford on valmistajana sitoutunut toiminnassaan globaalisti Pariisin ilmastosopimukseen ja toimintojensa hiilijalanjäljen pienentämiseen. Jo vuonna 2024 kaikista Euroopassa myynnissä olevista pakettiautomalleista on tarjolla myös päästöttömän ajamisen mahdollistava malli. Vuonna 2035 kaikki Fordin Euroopassa myynnissä olevat henkilö- ja pakettiautot ovat täyssähköisiä. Samalla aikataululla Ford on ilmoittanut tavoitteekseen olla Euroopassa hiilineutraali mukaan lukien tuotantolaitokset, autojen valmistus ja logistiikka.

Autokeskus asiakkaan apuna

Vastuullisena toimijana Autokeskus haluaa olla mukana uudistamassa asiakkaidemme autokantaa kohti päästötöntä liikkumista ja kuljettamista. Tehtävämme on toimia asiakkaan kumppanina, etsimällä kuhunkin tarpeeseen parhaiten soveltuva ratkaisu. Edustamiemme edistyksellisten tuotteiden myötä sähköistymisen vauhti kiihtyy, niin henkilö- kuin tuotantoautojenkin osalta.

 

OTA YHTEYTTÄ YRITYSMYYNTIIMME

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE