KIA-työnjohtaja Autokeskus Konalaan Helsinkiin


Etsimme osaavaa työnjohtajaa työskentelemään monipuolisissa KIA-merkin asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävissä Autokeskus Konalassa Helsingissä

Työssäsi varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Huolehdit mekaanikkotiimin töiden organisoinnista ja johtamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu valmiiden töiden laskutusta, varaosatarpeiden selvitystä sekä takuiden käsittelyä.


Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja toivomme kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Kokemus KIA -merkin parissa työskentelystä on iso plussa! Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa. Työn vastuullisuuden ja itsenäisen luonteen vuoksi tarkastamme valitulta henkilöltä luottotiedot.


Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Työkavereinasi ja tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.


Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 13–14 huoltovastaava Heikki Halme, puh. 040 079 9920 tai heikki.halme@autokeskus.fi.
Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa alla olevan linkin kautta pikimmiten, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE