KIA-Mekaanikkoja Autokeskus Konalaan Helsinkiin


Jos sinulla on autonasentajan koulutus ja kokemusta vähintään määräaikaishuoltojen tekemisestä, saatat olla etsimämme henkilö!

Toivomme, että sinulla on autonasentajan koulutus ja omaat kokemusta vähintään määräaikaishuolloista. Kokemus työskentelystä KIA-merkin parissa on ehdottomasti eduksesi!

Hyödynnät mielelläsi työssäsi nykytekniikkaa ja video check -työkalu sekä erilaiset järjestelmät ovat sinulle momenttiavaimen ohella luontevia työvälineitä. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua sekä joustavuutta. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi nykyaikaiset työvälineet, upeat toimitilat, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Autokeskuksessa saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.  

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltovastaava Heikki Halme, puh. 030 030 8117, heikki.halme@autokeskus.fi. Hae paikkaa täyttämällä alla oleva hakemuslomake mieluiten heti, ja viimeistään 7.11.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Hae tästä

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE