KIA-automyyjä pääkaupunkiseudulle


Tiimissämme on tilaa huipputekijälle! Myytäväksi saat kiinnostavan KIA-automalliston sekä autojen lisävarusteet, palvelut ja rahoitusratkaisut.

Sykkiikö sydämesi laadukkaalle asiakaspalvelulle sekä autoille? Haluatko työskennellä osana menestyvää ja myynnistä aidosti innostunutta tiimiä? Meillä tärkeintä on laadukas asiakaskokemus, ja arvostamme erityisesti kykyä kuunnella asiakkaan tarpeita. Autokeskuksen automyyjänä tehtävänäsi on palvella asiakkaita innokkaalla asenteella, ja samalla tehdä tuloksellista autokauppaa. Myyntityötä ja hyvää asiakaskokemusta tehdään monikanavaisesti puhelimessa, myymälässä, chatissa ja sähköpostin välityksellä. Työn vastuullisen luonteen vuoksi tarkastamme työhön valitulta hakijalta luottotiedot.

Olet kunnianhimoinen myynnin tekijä ja rohkea verkostoituja. Aktiivisuus ja oma-aloitteisuus ovat myös arvostamiamme ominaisuuksiasi. Voit olla alan ammattilainen tai nouseva kyky, kunhan sinulla on aito palo myydä tuloksellisesti ja palvella asiakkaita. Kokemus myynnin tehtävistä on ehdottomasti etu!

Tule työpaikkaan, jossa viihdytään! Meillä on ison työnantajan päivitetyt ja ajan tasaiset työympäristöt, välineet, järjestelmät ja prosessit, mutta perheyrityksen matala hierarkia. 

Keskimääräinen työuran pituus Autokeskuksessa on yli 10 vuotta – meillä viihdytään pitkään. Henkilöstökyselyissä erityisesti esihenkilöt ja työyhteisö saavat kiittäviä arvioita. Toistemme arvostaminen on kirjoitettu myös arvoihimme, samoin kuin työn laatu. Laadun tae on muun muassa työntekijöiden säännöllinen koulutus. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi, ja jos olet kiinnostunut tekniikasta, pysyt jatkossakin mukana kehityksen kärjessä. Laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys kertovat siitä, että meillä ei tyydytä noudattamaan asetuksia rimaa hipoen, vaan kehitämme toimintaamme tavoitteellisesti. 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu lounas-, liikunta- ja fillarietu muun muassa tavallista kattavampi työterveyshuolto. Me pidämme huolta henkilöstöstämme, jotta se pitää hyvää huolta asiakkaistamme.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Mika Karisvuo p. 050 447 1141 tai mika.karisvuo@autokeskus.fi. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta pikimmiten, täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan henkilön.

 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE