KIA-automyyjä Autokeskus Konalaan Helsinkiin


Motivoitunut ja aktiivinen KIA-tiimimme Autokeskus Konalassa etsii asiakaspalvelusta ja autoista innostunutta automyyjää.

Sinulla on taitoa kuunnella asiakkaiden tarpeita ja tarjota niihin osuvia ratkaisuja. Olet kunnianhimoinen tuloksen tekijä ja rohkea verkostoituja. Toivomme, että työkalupakistasi löytyy kokemusta ja näyttöjä vaikuttavasta myyntityöstä. Aiempi autoalan kokemus erityisesti KIA-merkin parista on suuri plussa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on yrittäjämäinen ja joustava asenne ja se, että tunnet vahvaa paloa tehdä autokauppaa ja kehittyä jatkuvasti työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Muita hyviä puolia meillä työskentelyssä ovat muun muassa lounas-, liikunta- ja fillarietu, normaalia reilusti kattavampi työterveyshuolto sekä muita etuja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Henkilöstömme on erityisen tyytyväinen siihen, että työpaikalla annetaan ja pyydetään apua, henkilöstömme pääsee käyttämään vahvuuksiaan ja osaamistaan sekä esimiehemme kohtelevat työntekijöitä oikeudenmukaisesti.

Myytäväksi saat kiinnostavan ja laajan KIA-automalliston sekä autojen lisävarusteet, palvelut ja rahoitusratkaisut. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Työn itsenäisen luonteen ja vastuullisuuden vuoksi tarkastamme luottotiedot valitulta henkilöltä.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Karri Kotkavuori p. 040 176 1388 tai karri.kotkavuori@autokeskus.fi. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta pikimmiten, käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan henkilön.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE