Huoltovastaava Autokeskus Hämeenlinnaan


Etsimme aikaansaavaa henkilöä toimimaan vastuullisissa jälkimarkkinoinnin tehtävissä Suomen johtavien brändien, BMW- ja Toyota-merkkien, parissa.

Etsimme aikaansaavaa huoltovastaavaa Autokeskus Hämeenlinnaan toimimaan vastuullisissa jälkimarkkinoinnin tehtävissä Suomen johtavien brändien, BMW- ja Toyota-merkkien, parissa.

Työhösi kuuluu kokonaisvastuu Autokeskus Hämeenlinnan huolto- ja vauriokorjaamosta sekä varaosatoiminnoista. Vastaat samalla Hyvinkään korjaamomme toiminnasta, ja työsi vaatii läsnäoloa myös Hyvinkäällä. Tiimisi koostuu huollon työnjohtajista, mekaanikoista ja varaosamyyjästä. Työtehtävät ovat monipuolisia. Hoidat yhteyksiä maahantuojiin ja huolehdit opastamisesta ja koulutuksesta. Resurssointi ja kustannustehokas työvuorosuunnittelu ovat osa arkeasi.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, toimit Autokeskus Hämeenlinnan ja Hyvinkään laatuvastaavana ja työsuojelupäällikkönä. Kuulut autotalon johtoryhmään.

Toivomme sinulta vähintään AMK-tasoista koulutusta, vankkaa osaamista korjaamotoiminnasta ja kokemusta esimiestyöstä. Työssä pärjää henkilö, joka ymmärtää oman toimintansa merkityksen yhteistyön rakentamisessa niin omassa tiimissä, osastojen välillä kuin maahantuojienkin kanssa. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa. 

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Autokeskuksessa saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa autotalonjohtaja Markus Mäkitalo, puh. 044 345 5460 tai markus.makitalo@autokeskus.fi. Hae paikkaa täyttämällä oheinen hakemuslomake mieluusti vaikka heti, mutta viimeistään 30.11.2021. Täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.

 

Hae tästä 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE