Huoltomyyjä huollon palvelukeskukseen Helsinkiin


Etsimme huollon palvelukeskuksen huipputiimiimme uutta huoltomyyjää. Työssäsi vastaanotat huoltotilauksia sekä kontaktoit asiakkaitamme pääasiassa puhelimitse.

Tässä työssä pääset suoraan asiakasrajapintaan varmistamaan, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua. Palvelukeskuksemme hoitaa Autokeskuksen seitsemän toimipisteen asiakastilauksia huollon, varaosamyynnin ja korikorjauksen osalta. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Konalassa.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työtehtävän, jossa voit kehittyä autoalan ammattilaiseksi. Tämän lisäksi tarjoamme modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Muita hyviä puolia meillä työskentelyssä ovat muun muassa lounas-, liikunta- ja fillarietu, normaalia reilusti kattavampi työterveyshuolto sekä muita etuja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Henkilöstömme on erityisen tyytyväinen siihen, että työpaikalla annetaan ja pyydetään apua, henkilöstömme pääsee käyttämään vahvuuksiaan ja osaamistaan sekä esimiehemme kohtelevat työntekijöitä oikeudenmukaisesti.


Positiivinen asenne ja asiakaspalveluhenkisyys ovat avaimesi tässä tehtävässä. Toivomme, että sinulla olisi autoalan peruskoulutus ja pystyt kommunikoimaan myös englanniksi. Automasterin käyttökokemus sekä merkkituntemus jostain edustamistamme merkeistä on ehdoton etu!


Meillä on tilaa huipputekijälle! Lisätietoja tehtävästä antaa tuotepäällikkö Toni Taponen, toni.taponen@autokeskus.fi. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pikimmiten alla olevan painikkeen kautta. Etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa prosessissa mahdollisimman pian.


HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE