BYD tulee Autokeskus Raisioon ja Autokeskus Airportiin


Autokeskus myy BYD-sähköautoja ensimmäisenä Suomessa

Kiinalainen BYD on puhuttanut autoista kiinnostuneita suomalaisia kevään mittaan. Maailmalla BYD kuuluu sähköautojen valmistajien kärkikastiin, ja nyt merkki on rantautumassa Suomeen. 

"BYD on tunnettu innovatiivisuudestaan ja vahvasta panostuksestaan päästöttömään liikkuvuuteen ja tarjoaa asiakkaillemme täysin sähköisen ja monipuolisen tuotevalikoiman. Olemmekin erittäin tyytyväisiä päästessämme aloittamaan yhteistyön maailman suurimman sähköautovalmistajan kanssa sekä Vantaalla että Raisiossa", Autokeskuksen toimitusjohtaja Karri Koskinen sanoo.

Sähköautojen valmistajana BYD ottaa muihin etumatkaa siinä, että yrityksellä on vahva osaaminen myös muissa päästöttömissä energiaratkaisuissa. Sen liiketoiminta kattaa neljä alaa: autot, elektroniikka, energia ja rautatiekuljetukset. BYD on ainoa autovalmistaja maailmassa, joka valmistaa itse myös akkuja, mikrosiruja, akunhallintajärjestelmiä ja sähkömoottoreita.

BYD-mallisto

Atto3 on kompakti sähköinen Premium SUV. Sen muotoilu on moderni ja nuorekas, ja siinä on kattava vakiovarustelu. Atto3:n hinnat alkavat 44 250 eurosta.

Tang 4x4 SUV on 7-paikkainen, kattavasti varusteltu tilava nelivetoinen perheauto, joka on ollut suuri menestys esimerkiksi Norjan markkinoilla. Tang 4x4 SUV:n hinnat alkavat 73 900 eurosta.

Han 4x4 on nelivetoinen, urheilullinen ja ylellinen sedan, joka on voittanut myös arvostetun iF Design Award -muotoilupalkinnon. Han 4x4:n hinnat alkavat 71 900 eurosta.

BYD1-2

 

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE