BMW-työnjohtaja Autokeskus Konalaan Helsinkiin


Etsimme osaavaa työnjohtajaa työskentelemään monipuolisissa BMW-merkin asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävissä Autokeskus Konalassa Helsingissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Työkavereinasi ja tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Työssäsi varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Huolehdit mekaanikkotiimin töiden organisoinnista ja johtamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu valmiiden töiden laskutusta, varaosatarpeiden selvitystä sekä takuiden käsittelyä.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja toivomme kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Kokemus BMW-merkin parissa työskentelystä on iso plussa! Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Lisätietoja tehtävästä saat huoltovastaava Janne Knutssonilta, puhelin 040 450 4163 tai janne.knutsson@autokeskus.fi. Hae tehtävään heti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä!

 

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE