BMW-työnjohtaja Autokeskus Hämeenlinnaan


Etsimme osaavaa työnjohtajaa työskentelemään monipuolisissa BMW-merkin asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävissä Autokeskus Hämeenlinnassa

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Työkavereinasi ja tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Työssäsi varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Huolehdit mekaanikkotiimin töiden organisoinnista ja johtamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu valmiiden töiden laskutusta, varaosatarpeiden selvitystä sekä takuiden käsittelyä. Työn itsenäisyyden ja vastuullisuuden vuoksi tarkastamme valitulta henkilöltä luottotiedot.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja toivomme kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Kokemus BMW-merkin parissa työskentelystä on iso plussa! Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa. 

Lisätietoja tehtävästä saat huoltovastaava Veikko Monoselta, veikko.mononen@autokeskus.fi. Hae tehtävään heti, täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä!

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE