BMW-työnjohtaja Autokeskus Airportiin Vantaalle


Jos sinulla on kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vaativasta asiakaspalvelutyöstä, työskentelystä BMW-merkin parissa ja paineensietokykysi on hyvä, saatat olla juuri se, jota etsimme!

 

Etsimme osaavaa työnjohtajaa työskentelemään monipuolisissa BMW-merkin asiakaspalvelu- ja työnjohtotehtävissä Autokeskus Airportissa Vantaalla.

Työssäsi varmistat omalta osaltasi asiakaspalvelun sujuvuuden aina ajanvarauksesta ja työn vastaanotosta valmiin työn luovutukseen. Huolehdit mekaanikkotiimin töiden organisoinnista ja johtamisesta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu valmiiden töiden laskutusta, varaosatarpeiden selvitystä sekä takuiden käsittelyä.

Taustasi voi olla joko tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Edellytämme kuitenkin, että ymmärrät autotekniikkaa ja toivomme kokemusta huollon asiakaspalvelusta tai vastaavasta asiakaspalvelutyöstä. Kokemus BMW-merkin parissa työskentelystä on iso plussa! Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja olet aidosti kiinnostunut myyntityöstä ja asiakaspalvelusta. Toimit sujuvasti osana ryhmää ja ymmärrät oman työsi merkityksen osana huoltopalvelun ketjua. Siedät hyvin painetta ja pidät asiat hallinnassa myös kiireen keskellä. Tehtävässä tarvitaan englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Työkavereinasi ja tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Meillä saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltovastaava Jesse Ahonen puh. 020 506 5539 tai jesse.ahonen@autokeskus.fi. Mikäli kiinnostuit, hae paikkaa täyttämällä oheinen hakemuslomake vaikka heti, mutta viimeistään 19.12.2021.Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE