BMW-mekaanikko Autokeskus Konalaan Helsinkiin


Löytyykö takataskustasi jo autonasentajan koulutus ja kokemusta huoltotyöstä? Saatat olla juuri oikea henkilö osaavaan BMW-tiimiimme!

Autonasentajan koulutuksen lisäksi toivomme, että omaat kokemusta vähintään määräaikaishuolloista. Kokemus BMW-merkin parissa työskentelystä on ehdottomasti plussaa, kuten myös kokemus sähkömekaniikasta.

Hyödynnät mielelläsi työssäsi nykytekniikkaa ja video check -työkalu sekä erilaiset järjestelmät ovat sinulle momenttiavaimen ohella luontevia työvälineitä. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua sekä joustavuutta. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.

Tule työpaikkaan, jossa viihdytään! Meillä on ison työnantajan päivitetyt ja ajan tasaiset työympäristöt, välineet, järjestelmät ja prosessit, mutta perheyrityksen matala hierarkia. 

Keskimääräinen työuran pituus Autokeskuksessa on yli 10 vuotta – meillä viihdytään pitkään. Henkilöstökyselyissä erityisesti esihenkilöt ja työyhteisö saavat kiittäviä arvioita. Toistemme arvostaminen on kirjoitettu myös arvoihimme, samoin kuin työn laatu. Laadun tae on muun muassa työntekijöiden säännöllinen koulutus. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi, ja jos olet kiinnostunut tekniikasta, pysyt jatkossakin mukana kehityksen kärjessä. Laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys kertovat siitä, että meillä ei tyydytä noudattamaan asetuksia rimaa hipoen, vaan kehitämme toimintaamme tavoitteellisesti. 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu lounas-, liikunta- ja fillarietu muun muassa tavallista kattavampi työterveyshuolto. Me pidämme huolta henkilöstöstämme, jotta se pitää hyvää huolta asiakkaistamme.


Meillä on tilaa huipputekijöille! Lisätietoja tehtävästä antaa huoltovastaava Janne Knutsson (janne.knutsson@autokeskus.fi) Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pian, etenemme haussa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

 
Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE