BMW-mekaanikko Autokeskus Hämeenlinnaan


Löytyykö takataskustasi jo autonasentajan koulutus ja kokemusta huoltotyöstä? Saatat olla juuri oikea henkilö osaavaan BMW-tiimiimme!

Autonasentajan koulutuksen lisäksi toivomme, että omaat kokemusta vähintään määräaikaishuolloista. Kokemus BMW-merkin parissa työskentelystä on ehdottomasti plussaa, kuten myös kokemus sähkömekaniikasta.


Hyödynnät mielelläsi työssäsi nykytekniikkaa ja video check -työkalu sekä erilaiset järjestelmät ovat sinulle momenttiavaimen ohella luontevia työvälineitä. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua sekä joustavuutta. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.


Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Muita hyviä puolia meillä työskentelyssä ovat muun muassa lounas-, liikunta- ja fillarietu, normaalia reilusti kattavampi työterveyshuolto sekä muita etuja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Henkilöstömme on erityisen tyytyväinen siihen, että työpaikalla annetaan ja pyydetään apua, henkilöstömme pääsee käyttämään vahvuuksiaan ja osaamistaan sekä esimiehemme kohtelevat työntekijöitä oikeudenmukaisesti.


Meillä on tilaa huipputekijöille! Lisätietoja tehtävästä antaa huoltovastaava Veikko Mononen (veikko.mononen@autokeskus.fi) Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa oheisen linkin kautta pian, etenemme haussa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE