Automyyjiä Autokeskus Hyvinkäälle


Laajennamme toimintaamme ja avaamme uuden autotalon Hyvinkäälle keväällä. Etsimme nyt mukautumiskykyisiä ja nykypäivän järjestelmiä hyödyntäviä automyyjiä palvelemaan asiakkaitamme uusiin tiloihimme.

Uuden autotalon myyntivalikoimaamme kuuluu Toyotan uusien autojen mallisto sekä Toyota Approved vaihtoautot, myymme myös kattavaa valikoimaa muiden merkkien vaihtoautoja.

Olet kunnianhimoinen, ennakkoluuloton tuloksen tekijä ja rohkea verkostoituja. Toivomme, että työkalupakistasi löytyy kokemusta ja näyttöjä vaikuttavasta myyntityöstä. Aiempi autoalan kokemus on plussa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on yrittäjämäinen ja joustava asenteesi ja se, että tunnet vahvaa paloa tehdä autokauppaa ja kehittyä jatkuvasti työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi uutuuttaan hehkuvan modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Myytäväksi saat kiinnostavan ja laajan Toyota- ja vaihtoautomallistomme sekä autojen lisävarusteet, palvelut ja rahoitusratkaisut. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Työn itsenäisyyden ja vastuullisuuden vuoksi tarkastamme valituilta henkilöltä luottotiedot.

Lisätietoja tehtävästä antaa autotalonjohtaja Markus Mäkitalo, markus.makitalo@autokeskus.fi. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta pikimmiten.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE