Automekaanikko Autokeskus Raisioon


Autokeskus Raision huoltokorjaamolla on paikka avoinna automekaanikolle. Päämerkkejämme ovat BMW, Citroën, Peugeot ja Nissan, korjaamme ja huollamme myös muita merkkejä.

Toivomme, että sinulla on autonasentajan koulutus ja omaat kokemusta vähintään määräaikaishuolloista. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua sekä joustavuutta.

Hyödynnät mielelläsi työssäsi nykytekniikkaa ja video check -työkalu sekä erilaiset järjestelmät ovat sinulle momenttiavaimen ohella luontevia työvälineitä. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua sekä joustavuutta. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä suuren perheyrityksen viihtyisän työympäristön, resurssit ja edut. Autokeskuksessa saat erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen.

Meillä on tilaa huipputekijöille! Lisätietoja tehtävästä antaa huoltovastaava Roni Soini, p. 030 030 8129 tai roni.soini@autokeskus.fi. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pikimmiten alla olevan linkin kautta.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE