Autokorimekaanikko Autokeskus Tampereelle


Jos korikorjausala kiinnostaa ja sinulla on halu oppia ja kehittyä työssäsi, on huipputiimissämme mahdollisuus tutustua laadukkaaseen korikorjausmaailmaan. Voit olla myös urasi alussa oleva korimekaanikko, kunhan sinulta löytyy vähintään autoalan perustutkinto.

Kokemus tuulilasinvaihdoista ja pienistä alustakorjauksista on ehdottomasti plussaa, ja ammatti- tai erikoisammattitutkinnon luemme eduksesi. Osaat organisoida omaa työtäsi ja toimit sujuvasti usean työn keskellä. Arvostamme erityisesti hyvää asennetta, hyviä yhteistyötaitoja ja halua tehdä töitä korikorjauksen parissa. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.

Kolarikorjaamoidemme esittelyn löydät osoitteesta https://autokeskus.fi/kolarikorjaamo/autokeskus-kolarikorjaamona/.

Tule työpaikkaan, jossa viihdytään! Meillä on ison työnantajan päivitetyt ja ajan tasaiset työympäristöt, välineet, järjestelmät ja prosessit, mutta perheyrityksen matala hierarkia. Korikorjaamomme on edustamiemme merkkien sertifioima ja meillä on Autoalan Keskusliiton korkein korikorjaamoluokitus.

Keskimääräinen työuran pituus Autokeskuksessa on yli 10 vuotta – meillä viihdytään pitkään. Henkilöstökyselyissä erityisesti esihenkilöt ja työyhteisö saavat kiittäviä arvioita. Toistemme arvostaminen on kirjoitettu myös arvoihimme, samoin kuin työn laatu. Laadun tae on muun muassa työntekijöiden säännöllinen koulutus. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi, ja jos olet kiinnostunut tekniikasta, pysyt jatkossakin mukana kehityksen kärjessä. Laatu- ja ympäristöjärjestelmät sekä Suomalaisen Työn Liiton jäsenyys kertovat siitä, että meillä ei tyydytä noudattamaan asetuksia rimaa hipoen, vaan kehitämme toimintaamme tavoitteellisesti. 

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset henkilöstöedut, joihin kuuluu lounas-, liikunta- ja fillarietu sekä tavallista kattavampi työterveyshuolto. Me pidämme huolta henkilöstöstämme, jotta se pitää hyvää huolta asiakkaistamme.

Toivottavasti kiinnostuit! Lisätietoja työpaikasta vauriokorjaamovastaava Matti Somerola (matti.somerola@autokeskus.fi tai p. 040 450 4385). Hae paikkaa pian, etenemme prosessissa heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!


 


Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE