Autokorimekaanikko Autokeskus Konalaan


Konalan kolarikorjaamollamme on paikka avoinna jo hieman kokemusta kerryttäneelle autokorimekaanikolle!

Etsimällämme henkilöllä on jo hieman kokemusta vastaavasta työstä. Jos olet jo kokenut onnistumisia korikorjausalalla, sinulla on korimekaanikon perustaidot, ja sinulla on halu oppia ja kehittyä työssäsi, on meillä tarjota sinulle mahdollisuus tutustua laadukkaaseen korikorjausmaailmaan. Kokemus Cabas-laskentajärjestelmän käytöstä on ehdoton plussa hakemuksessasi! 

Ammatti- tai erikoisammattitutkinnon luemme eduksesi. Osaat organisoida omaa työtäsi ja toimit sujuvasti usean työn keskellä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Muita hyviä puolia meillä työskentelyssä ovat muun muassa lounas-, liikunta- ja fillarietu, normaalia reilusti kattavampi työterveyshuolto sekä muita etuja yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. 

Henkilöstömme on erityisen tyytyväinen siihen, että työpaikalla annetaan ja pyydetään apua, henkilöstömme pääsee käyttämään vahvuuksiaan ja osaamistaan sekä esimiehemme kohtelevat työntekijöitä oikeudenmukaisesti.

Kolarikorjaamoidemme esittelyn löydät osoitteesta https://autokeskus.fi/kolarikorjaamo/

Meillä on tilaa huipputekijöille! Lisätietoja tehtävästä antaa vauriokorjaamovastaava Antti Korpilahti, antti.korpilahti@autokeskus.fi. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pikimmiten täyttämällä alla oleva hakemuslomake, etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa prosessissa mahdollisimman pian.

 

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE