Autokorimekaanikko Autokeskus Hämeenlinnaan


Etsimme jo hieman kokemusta kartuttanutta autokorimekaanikkoa vauriokorjaamollemme Hämeenlinnaan.

Autokeskus Hämeenlinnassa on avoinna autokorimekaanikon paikka vauriokorjaamolla. Päämerkkejämme ovat BMW ja Toyota, korjaamme myös muita merkkejä. 

Etsimällämme henkilöllä on jo kokemusta vastaavasta työstä. Jos olet jo kokenut onnistumisia korikorjausalalla, sinulla on korimekaanikon perustaidot, ja sinulla on halu oppia ja kehittyä työssäsi, on meillä tarjota sinulle mahdollisuus tutustua laadukkaaseen korikorjausmaailmaan. Kokemus Cabas-laskentajärjestelmän käytöstä on ehdoton plussa hakemuksessasi! 

Ammatti- tai erikoisammattitutkinnon luemme eduksesi. Osaat organisoida omaa työtäsi ja toimit sujuvasti usean työn keskellä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi modernin, remontoidun työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. Vauriokorjaamoidemme esittelyn löydät osoitteesta vauriokorjaamo.autokeskus.fi. 

Meillä on tilaa huipputekijöille! Lisätietoja tehtävästä antaa huoltovastaava Veikko Mononen, p. 030 030 8148 tai veikko.mononen@autokeskus.fi. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pikimmiten alla olevan linkin kautta.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE