Auto(kori)mekaanikko Autokeskus Airportiin


Autokeskus Airportissa Vantaalla on avoinna auto(kori)mekaanikon paikka vauriokorjaamolla. Päämerkkejämme ovat BMW, Nissan ja ŠKODA, korjaamme myös muita merkkejä. 

Jos korikorjausala kiinnostaa ja sinulla on halu oppia ja kehittyä työssäsi, on meillä tarjota sinulle mahdollisuus tutustua laadukkaaseen korikorjausmaailmaan. Voit olla urasi alussa oleva mekaanikko, kunhan sinulta löytyy vähintään autoalan perustutkinto. Kokemus tuulilasinvaihdoista ja pienistä alustakorjauksista on ehdottomasti plussaa! 

Ammatti- tai erikoisammattitutkinnon luemme eduksesi. Osaat organisoida omaa työtäsi ja toimit sujuvasti usean työn keskellä. Arvostamme lisäksi hyviä yhteistyötaitoja. Työssäsi tarvitset B-luokan ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen toimenkuvan lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko.

Vauriokorjaamoidemme esittelyn löydät osoitteesta vauriokorjaamo.autokeskus.fi. 

Meillä on tilaa huipputekijöille! Lisätietoja tehtävästä antaa vauriokorjaamovastaava Aleksi Sarlin, aleksi.sarlin@autokeskus.fi. Toivottavasti kiinnostuit! Hae paikkaa pikimmiten täyttämällä hakemuslomake alla olevan linkin kautta.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE