ŠKODA-automyyjä Autokeskus Airportiin Vantaalle


Menestyvä ŠKODA-tiimimme Autokeskus Airportissa Vantaalla etsii asiakaspalvelusta ja autoista innostunutta automyyjää.

Menestyvä ŠKODA-tiimimme Autokeskus Airportissa Vantaalla etsii asiakaspalvelusta ja autoista innostunutta automyyjää.

Sinulla on taitoa kuunnella asiakkaiden tarpeita ja tarjota niihin osuvia ratkaisuja. Olet kunnianhimoinen tuloksen tekijä ja rohkea verkostoituja. Toivomme, että työkalupakistasi löytyy kokemusta ja näyttöjä vaikuttavasta myyntityöstä. Aiempi autoalan kokemus erityisesti ŠKODA-merkin parista on suuri plussa, mutta ei välttämätöntä. Tärkeintä on yrittäjämäinen ja joustava asenne ja se, että tunnet vahvaa paloa tehdä autokauppaa ja kehittyä jatkuvasti työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen asiakaspalvelutyön lisäksi modernin työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Myytäväksi saat kiinnostavan ja laajan ŠKODA-automalliston sekä autojen lisävarusteet, palvelut ja rahoitusratkaisut. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. 

Lisätietoja tehtävästä antaa myynninjohtaja Karri Kotkavuori, p. 040 176 1388 tai karri.kotkavuori@autokeskus.fi. Hae paikkaa alla olevan linkin kautta pikimmiten, mutta viimeistään 26.3.2023 . Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja täytämme tehtävän heti löydettyämme sopivan henkilön.

HAE TÄSTÄ

Tilaa uutiskirje suoraan sähköpostiisi

Haluatko saada tiedon uusista kirjoituksista suoraan sähköpostiisi? Tilaa nyt Autokeskuksen uutiskirje.

TILAA UUTISKIRJE